文献
J-GLOBAL ID:200902080958830659
整理番号:92A0761527
肉の研究におけるNMRスペクトロスコピーの適用
Applications of NMR spectroscopy in meat research.
著者 (2件):
BEAUVALLET C
(Inst. National de la Recherche Agronomique(INRA), St Gen<span style=text-decoration:overline>e`</span>s Champanelle, FRA)
,
RENOU J-P
(Inst. National de la Recherche Agronomique(INRA), St Gen<span style=text-decoration:overline>e`</span>s Champanelle, FRA)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
3
号:
8/9
ページ:
241-246
発行年:
1992年08月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)