文献
J-GLOBAL ID:200902080983379155
整理番号:90A0549961
高温下の水中でのケトースおよびアルドースの反応の速度論的研究 I D-フルクトースとしょ糖からの5-(ヒドロキシメチル)-2-フルアルデヒドの生成機構
Kinetic Studies of the reactions of ketoses and aldoses in water at high temperature. Part 1. Mechanism of formation of 5-(hydroxymethyl)-2-furaldehyde from D-fructose and sucrose.
著者 (3件):
ANTAL M J
(Univ. Hawaii at Manoa, Hawaii, USA)
,
MOK W S L
(Univ. Hawaii at Manoa, Hawaii, USA)
,
RICHARDS G N
(Univ. Montana, Montana, USA)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
199
号:
1
ページ:
91-109
発行年:
1990年05月15日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)