文献
J-GLOBAL ID:200902082193295795
整理番号:81A0183306
魚肉ゲル II 示差走査熱量分析法による魚肉ゲルの食品学的研究
Studies on fish meat gels - II. Application of differential scanning calorimetry to food technological study of fish meat gels.
著者 (7件):
AKAHANE T
(Sophia Univ., Tokyo)
,
CHIHARA S
(Sophia Univ., Tokyo)
,
YOSHIDA Y
(Sophia Univ., Tokyo)
,
TSUCHIYA T
(Sophia Univ., Tokyo)
,
NOGUCHI S
(Taiyo Fishing Co., Ltd., Tokyo)
,
OOKAMI H
(Taiyo Fishing Co., Ltd., Tokyo)
,
MATSUMOTO J J
(Sophia Univ., Tokyo)
資料名:
日本水産学会誌
巻:
47
号:
1
ページ:
105-111
発行年:
1981年01月
JST資料番号:
F0898A
ISSN:
0021-5392
CODEN:
NSUGAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)