文献
J-GLOBAL ID:200902082983828017
整理番号:91A0079772
牛乳脂肪球皮膜の簡易調製法ならびに他の方法で調製したものとの組成,酵素活性および電気泳動的性質の比較
A simple procedure for the preparation of bovine milk fat globule membrane and a comparison of its composition, enzymatic activities, and electrophoretic properties with those prepared by other methods.
著者 (2件):
KANNO C
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya, JPN)
,
KIM D-H
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya, JPN)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
54
号:
11
ページ:
2845-2854
発行年:
1990年11月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)