文献
J-GLOBAL ID:200902083594507252
整理番号:83A0049190
穀物アミラーゼ分析計とアミログラフ法やフォーリングナンバ法の結果との比較
Comparison of the grain amylase analyzer with the amylograph and falling number methods.
著者 (4件):
D’APPOLONIA B L
(North Dakota State Univ.)
,
MacARTHUR L A
(North Dakota State Univ.)
,
PISESOOKBUNTERNG W
(North Dakota State Univ.)
,
CIACCO C F
(North Dakota State Univ.)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
59
号:
4
ページ:
254-257
発行年:
1982年07月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)