文献
J-GLOBAL ID:200902084153031135
整理番号:87A0245714
酵母により産生されるFe複合体の研究 I ワインからのFe複合体の分離およびラットのヘモグロビンへの取込
Studies on Fe complexes produced by yeast. I Separation of Fe complexes from wine and their incorporation into hemoglobin in rats.
著者 (2件):
TABATA S
(Hoechst Japan Ltd., Kawagoe-shi, JPN)
,
TANAKA K
(Yamanashi Univ., Kofu-shi, JPN)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
34
号:
12
ページ:
5045-5055
発行年:
1986年12月
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)