文献
J-GLOBAL ID:200902084257177263
整理番号:89A0527217
醤油醸造モデル系におけるグルタミナーゼの作用
Action of glutaminase in a model system of a soy sauce fermentation.
著者 (6件):
TOMITA K
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
YANO T
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KITAGATA T
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ANDO N
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KUMAGAI H
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
TOCHIKURA T
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
53
号:
7
ページ:
1873-1878
発行年:
1989年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)