文献
J-GLOBAL ID:200902086248342920
整理番号:87A0412221
糖蜜発酵工場の液状発酵産物中の糖分,エタノール含量の近赤外分光光度計分析による測定
Determination of sugar and ethanol content in aqueous products of molasses distilleries by near infrared spectrophotometry.
著者 (3件):
DUMOULIN E D
(Ecole Nationale Sup<span style=text-decoration:overline>e ́</span>rieure des Industries Agricoles et Alimentaires, Massy, FRA)
,
AZAIS B P
(Ecole Nationale Sup<span style=text-decoration:overline>e ́</span>rieure des Industries Agricoles et Alimentaires, Massy, FRA)
,
GUERAIN J T
(Union Nationale des Groupements de Distillateurs d’Alcool, Paris, FRA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
52
号:
3
ページ:
626-630
発行年:
1987年05月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)