文献
J-GLOBAL ID:200902087653127731
整理番号:91A0795504
スペイン製乾塩法ハムにおける微生物相及び毒性Aspergillus flavus
Mycoflora and toxigenic Aspergillus flavus in Spanish dry-cured ham.
著者 (4件):
ROJAS F J
(Univ. C<span style=text-decoration:overline>o ́</span>rdoba, C<span style=text-decoration:overline>o ́</span>rdoba, ESP)
,
JODRAL M
(Univ. C<span style=text-decoration:overline>o ́</span>rdoba, C<span style=text-decoration:overline>o ́</span>rdoba, ESP)
,
GOSALVEZ F
(Univ. C<span style=text-decoration:overline>o ́</span>rdoba, C<span style=text-decoration:overline>o ́</span>rdoba, ESP)
,
POZO R
(Univ. C<span style=text-decoration:overline>o ́</span>rdoba, C<span style=text-decoration:overline>o ́</span>rdoba, ESP)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
13
号:
4
ページ:
249-255
発行年:
1991年08月
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)