文献
J-GLOBAL ID:200902088700799030
整理番号:86A0269246
あわ盛の熟成 V あわ盛熟成過程における脂肪酸の変化
Studies on the maturation of Awamori. V. Changes in free fatty acids of Awamori during aging.
著者 (5件):
TAMAKI T
(Okinawa Taxation Office)
,
TAKAMIYA Y
(Okinawa Taxation Office)
,
NAGAMINE J
(Union of Distillers Assoc. Okinawa Prefecture)
,
TAKAESU C
(Union of Distillers Assoc. Okinawa Prefecture)
,
NISHIYA T
(National Research Inst. Brewing, Tokyo)
資料名:
Journal of Fermentation Technology
(Journal of Fermentation Technology)
巻:
64
号:
1
ページ:
11-16
発行年:
1986年01月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0385-6380
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)