文献
J-GLOBAL ID:200902089475746590
整理番号:90A0813874
花,果実,香辛料の化学 生対死という香料研究における新たな尺度
The chemistry of flowers, fruits and spices: live vs. dead a new dimension in fragrance research.
著者 (3件):
MOOKHERJEE B D
(International Flavors and Fragrances, Inc., New Jersey, USA)
,
TRENKLE R W
(International Flavors and Fragrances, Inc., New Jersey, USA)
,
WILSON R A
(International Flavors and Fragrances, Inc., New Jersey, USA)
資料名:
Pure and Applied Chemistry
(Pure and Applied Chemistry)
巻:
62
号:
7
ページ:
1357-1364
発行年:
1990年07月
JST資料番号:
H0385A
ISSN:
0033-4545
CODEN:
PACHAS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)