文献
J-GLOBAL ID:200902091988272822
整理番号:92A0196372
果実(バナナ,メロン,イチゴ)よりのエステル香気生成パターンとエステル生成酵素の基質特異性ならびにアルコール含量との関係について
Characteristic Pattern of Aroma Ester Formation from Banana, Melon, and Strawberry with Reference to the Substrate Specificity of Ester Synthetase and Alcohol Contents in Pulp.
著者 (4件):
UEDA Y
(Univ. Osaka Prefecture, Osaka)
,
TSUDA A
(Lion Corp., Tokyo)
,
BAI J-H
(Univ. Osaka Prefecture, Osaka)
,
FUJISHITA N
(Univ. Osaka Prefecture, Osaka)
資料名:
日本食品工業学会誌
(Journal of Japanese Society of Food Science and Technology)
巻:
39
号:
2
ページ:
183-187
発行年:
1992年02月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
0029-0394
CODEN:
NSKGAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)