文献
J-GLOBAL ID:200902093603623142
整理番号:92A0046526
澱粉ヒドロラーゼと関連酵素のドメインレベル構成の比較
Comparison of the domain-level organization of starch hydrolases and related enzymes.
著者 (4件):
JESPERSEN H M
(Carlsberg Lab., Copenhagen Valby, DNK)
,
MACGREGOR E A
(Univ. Manitoba, Manitoba, CAN)
,
SIERKS M R
(Carlsberg Lab., Copenhagen Valby, DNK)
,
SVENSSON B
(Carlsberg Lab., Copenhagen Valby, DNK)
資料名:
Biochemical Journal
(Biochemical Journal)
巻:
280
号:
1
ページ:
51-55
発行年:
1991年11月15日
JST資料番号:
B0205A
ISSN:
0264-6021
CODEN:
BIJOAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)