文献
J-GLOBAL ID:200902093717530276
整理番号:86A0530622
Cucurbita pepo(カボチャ)熟成果実由来パラペルオキシダーゼの精製及びスペクトル的特性化
Purification and spectral characterization of a paraperoxidase from Cucurbita pepo ripe fruits.
著者 (4件):
CASELLA L
(Univ. Milano, Italy)
,
GULLOTTI M
(Univ. Milano, Italy)
,
PINTAR A
(Univ. Milano, Italy)
,
MARCHESINI A
(Inst. Nutrizione delle Piante, Italy)
資料名:
Biochimica et Biophysica Acta
(Biochimica et Biophysica Acta)
巻:
872
号:
3
ページ:
216-225
発行年:
1986年08月15日
JST資料番号:
B0207A
ISSN:
0005-2728
CODEN:
BBBMBS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)