文献
J-GLOBAL ID:200902093909908132
整理番号:91A0671500
氷中及び環境気温下(25°C)で貯蔵されたイワシ(Sardina pilchardus)から分離されたヒスタミン産生細菌の同定
Identification of histamine-producing bacteria isolated from sardine (Sardina pilchardus) stored in ice and at ambient temperature (25°C).
著者 (4件):
ABABOUCH L
(Inst. Agronomique et Veterinaire Hassan II, Rabat, MAR)
,
AFILAL M E
(Fac. Sciences, Oujda, MAR)
,
RHAFIRI S
(Inst. Agronomique et Veterinaire Hassan II, Rabat, MAR)
,
BUSTA F F
(Univ. Minnesota, MN, USA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
8
号:
2
ページ:
127-136
発行年:
1991年06月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)