文献
J-GLOBAL ID:200902094364042449
整理番号:86A0269168
高分解能ガスクロマトグラフィー(HRGC)によるローヤルゼリーの炭水化物の測定
Carbohydrate determination of royal jelly by high resolution gas chromatography (HRGC).
著者 (6件):
LERCKER G
(Univ. Bologna, Italy)
,
SAVIOLI S
(Univ. Bologna, Italy)
,
VECCHI M A
(Inst. Nazionale di Apicoltura, Italy)
,
SABATINI A G
(Inst. Nazionale di Apicoltura, Italy)
,
NANETTI A
(Inst. Nazionale di Apicoltura, Italy)
,
PIANA L
(Inst. Nazionale di Apicoltura, Italy)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
19
号:
4
ページ:
255-264
発行年:
1986年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)