文献
J-GLOBAL ID:200902095477629680
整理番号:83A0420203
米飯の芳香と2-アセチル-1-ピロリン
Cooked rice aroma and 2-acetyl-1-pyrroline.
著者 (4件):
BUTTERY R G
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, California)
,
LING L C
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, California)
,
JULIANO B O
(International Rice Research Inst., Manila)
,
TURNBAUGH J G
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, California)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
31
号:
4
ページ:
823-826
発行年:
1983年07月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)