文献
J-GLOBAL ID:200902095983095235
整理番号:81A0163401
ビューラ製粉小麦粉の近赤外反射測定による小麦穀粒テクスチャの評価
Assessment of wheat grain texture by near infrared reflectance measurements on Buehler-milled flour.
著者 (3件):
OSBORNE B G
(Flour Milling and Baking Research Assoc., UK)
,
DOUGLAS S
(Flour Milling and Baking Research Assoc., UK)
,
FEARN T
(Flour Milling and Baking Research Assoc., UK)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
32
号:
2
ページ:
200-202
発行年:
1981年02月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)