文献
J-GLOBAL ID:200902096404723404
整理番号:92A0577649
食用バナナのつぼみ中のポリフェノールオキシダーゼアイソザイムの部分精製とその性質
Partial Purification and Characterization of Polyphenol Oxidase Isozymes in Banana Bud.
著者 (5件):
OBA K
(Nagoya Women’s Univ., Nagoya, JPN)
,
IWATSUKI N
(Koryo International Coll., Aichi, JPN)
,
URITANI I
(Nagoya Women’s Univ., Nagoya, JPN)
,
ALVAREZ A M
(Univ. Philippines at Los Banos, Laguna, PHL)
,
GARCIA V V
(Univ. Philippines at Los Banos, Laguna, PHL)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
56
号:
7
ページ:
1027-1030
発行年:
1992年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)