文献
J-GLOBAL ID:200902096575337367
整理番号:87A0271448
ゴーダチーズの熟成促進 I 蛋白質分解とフレーバ形成に及ぼす熱処理好温性乳酸かん菌および連鎖球菌の影響
Accelerated ripening of gouda cheese. I Effect of heat-shocked thermophilic lactobacilli and streptococci on proteolysis and flavor development.
著者 (3件):
BARTELS H J
(Univ. Wisconsin-Madison, WI, USA)
,
JOHNSON M E
(Univ. Wisconsin-Madison, WI, USA)
,
OLSON N F
(Univ. Wisconsin-Madison, WI, USA)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
42
号:
2
ページ:
83-88
発行年:
1987年02月
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)