文献
J-GLOBAL ID:200902097288420748
整理番号:87A0067366
酵母における蛋白質合成 酵母Saccharomyces cerevisiaeの温度感受性変異株13-06からの延長因子3の精製
Protein synthesis in yeast. Purification of elongation factor 3 from temperature-sensitive mutant 13-06 of the yeast Saccharomyces cerevisiae.
著者 (2件):
KAMATH A
(Medical Coll. Wisconsin, WI, USA)
,
CHAKRABURTTY K
(Medical Coll. Wisconsin, WI, USA)
資料名:
Journal of Biological Chemistry
(Journal of Biological Chemistry)
巻:
261
号:
27
ページ:
12596-12598
発行年:
1986年10月25日
JST資料番号:
E0038A
ISSN:
0021-9258
CODEN:
JBCHA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)