文献
J-GLOBAL ID:200902098889464935
整理番号:91A0567368
Maillard反応の進行したグリケーション最終産物の性質を検討するための免疫学的方法 共通した構造の存在
Immunochemical Approach to Characterize Advanced Glycation End Products of the Maillard Reaction. Evicence for the presence of a common structure.
著者 (3件):
HORIUCHI S
(Kumamoto Univ. Medical School, Kumamoto, JPN)
,
ARAKI N
(Kumamoto Univ. Medical School, Kumamoto, JPN)
,
MORINO Y
(Kumamoto Univ. Medical School, Kumamoto, JPN)
資料名:
Journal of Biological Chemistry
(Journal of Biological Chemistry)
巻:
266
号:
12
ページ:
7329-7332
発行年:
1991年04月25日
JST資料番号:
E0038A
ISSN:
0021-9258
CODEN:
JBCHA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)