文献
J-GLOBAL ID:200902099266137832
整理番号:85A0158168
ダイズのたんぱく質間の熱によって誘導される相互作用 11Sの塩基性サブユニットと7Sのβサブユニットの優先的会合
Heat-induced interactions between soybean proteins: Preferential association of 11S basic subunits and β subunits of 7S.
著者 (3件):
UTSUMI S
(Cornell Univ., New York)
,
DAMODARAN S
(Cornell Univ., New York)
,
KINSELLA J E
(Cornell Univ., New York)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
32
号:
6
ページ:
1406-1412
発行年:
1984年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)