文献
J-GLOBAL ID:200902099794392429
整理番号:91A0776611
牛乳のクレアチンおよびクレアチニン含量に及ぼす種々の加熱処理法の影響
Effects of different heat treatment procedures on creatine and creatinine contents of milk.
著者 (3件):
MANZ F
(Forschungsinst. Kinderernaehrung, Dortmund)
,
HUELSEMANN J
(Forschungsinst. Kinderernaehrung, Dortmund)
,
SCHOECH G
(Forschungsinst. Kinderernaehrung, Dortmund)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
46
号:
8
ページ:
493-494
発行年:
1991年
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)