文献
J-GLOBAL ID:200902100043894869
整理番号:01A0657512
ヤマイモマンナンの粘性発現の機序について
The Mechanism of Development of Viscosity in Yam (Dioscorea opposita THUNB) Mannan.
著者 (5件):
NAGASHIMA T
(Tokyo Univ. Agriculture, Hokkaido)
,
TSUKUI M
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo)
,
SATO H
(Tokyo Univ. Agriculture, Hokkaido)
,
TAKANO K
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo)
,
KOZIMA T T
(Tokyo Univ. Agriculture, Hokkaido)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
27
号:
3
ページ:
141-144
発行年:
2001年06月25日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)