文献
J-GLOBAL ID:200902100236751275
整理番号:94A0701718
ラット骨格筋における食餌性カルノシンの血しょうと組織抗酸化濃度と脂質酸化に対する影響
Effect of Dietary Carnosine on Plasma and Tissue antioxidant Concentrations and on Lipid Oxidation in Rat Skeletal Muscle.
著者 (4件):
CHAN W K M
(Univ. Massachusetts, Amherst, Massachusetts)
,
DECKER E A
(Univ. Massachusetts, Amherst, Massachusetts)
,
CHOW C K
(Univ. Kentucky, Kentucky)
,
BOISSONNEAULT G A
(Univ. Kentucky, Kentucky)
資料名:
Lipids
(Lipids)
巻:
29
号:
7
ページ:
461-466
発行年:
1994年07月
JST資料番号:
B0873A
ISSN:
0024-4201
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)