文献
J-GLOBAL ID:200902100279741540
整理番号:93A0312087
筋肉蛋白質へのトチュウ葉の効果 II トチュウ葉粉末の投与による養殖ウナギの加熱肉のテクスチャの改良
Studies on the Efficacy of Tochu Leaf on Muscle Protein. Part II. Improvement in Broiled Meat Texture of Cultured Eel by Feeding of Tochu Leaf Powder.
著者 (3件):
TANIMOTO S
(Aoyama Gakuin Women’s Junior Coll., Tokyo, JPN)
,
KOIKE K
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
TAKAHASHI S
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
57
号:
2
ページ:
325-327
発行年:
1993年02月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)