文献
J-GLOBAL ID:200902100372375546
整理番号:96A0425925
凍結条件が低水分モザレラチーズの機能特性に及ぼす影響
Effect of Freezing Conditions on Functional Properties of Low Moisture Mozzarella Cheese.
著者 (4件):
BERTOLA N C
(CONICET, La Plata, ARG)
,
CALIFANO A N
(CONICET, La Plata, ARG)
,
BEVILACQUA A E
(Univ. Nacional de La Plata, La Plata, ARG)
,
ZARITZKY N E
(CONICET, La Plata, ARG)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
79
号:
2
ページ:
185-190
発行年:
1996年02月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)