文献
J-GLOBAL ID:200902100449001881
整理番号:00A0960943
柿の果実ピユーレのカロチノイド組成とラジカル除去活性に及ぼす高圧処理の影響
Effect of High-Pressure Treatment on the Carotenoid Composition and the Radical Scavenging Activity of Persimmon Fruit Purees.
著者 (3件):
DE ANCOS B
(Inst. Frio (CSIC), Madrid, ESP)
,
GONZALEZ E
(Inst. Frio (CSIC), Madrid, ESP)
,
CANO M P
(Inst. Frio (CSIC), Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
8
ページ:
3542-3548
発行年:
2000年08月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)