文献
J-GLOBAL ID:200902100571313452
整理番号:00A0258341
新形質サツマイモ澱粉の物理化学的特性
Physicochemical Properties of Root Starches from New Types of Sweetpotato.
著者 (5件):
KITAHARA K
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
UENO J
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
SUGANUMA T
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
ISHIGURO K
(Kyushu National Agricultural Experiment Station, Miyazaki, JPN)
,
YAMAKAWA O
(Kyushu National Agricultural Experiment Station, Miyazaki, JPN)
資料名:
Journal of Applied Glycoscience
(Journal of Applied Glycoscience)
巻:
46
号:
4
ページ:
391-397
発行年:
1999年12月31日
JST資料番号:
F0614A
ISSN:
1344-7882
CODEN:
JAGLFX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)