文献
J-GLOBAL ID:200902100646787048
整理番号:99A0258847
料理用ハーブのヒト血小板に対する抗凝集効果
Antiaggregant Effects on Human Platelets of Culinary Herbs.
著者 (4件):
OKAZAKI K
(Kagawa Prefectural Fermentation and Food Experimental Station, Kagawa, JPN)
,
NAKAYAMA S
(Shikoku Instrumentation Co. Ltd., Kagawa, JPN)
,
KAWAZOE K
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
TAKAISHI Y
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
資料名:
Phytotherapy Research
(Phytotherapy Research)
巻:
12
号:
8
ページ:
603-605
発行年:
1998年12月
JST資料番号:
W0135A
ISSN:
0951-418X
CODEN:
PHYREH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)