文献
J-GLOBAL ID:200902100687109496
整理番号:99A0525357
Brassica oleracea亜種のカロチン,トコフェロールやアスコルビン酸含量
Carotene, Tocopherol, and Ascorbate Contents in Subspecies of Brassica oleracea.
著者 (9件):
KURILICH A C
(Univ. Illinois, Illinois)
,
TSAU G J
(Univ. Illinois, Illinois)
,
BROWN A
(Univ. Illinois, Illinois)
,
HOWARD L
(Univ. Illinois, Illinois)
,
KLEIN B P
(Univ. Illinois, Illinois)
,
JEFFERY E H
(Univ. Illinois, Illinois)
,
KUSHAD M
(Univ. Illinois, Illinois)
,
WALLIG M A
(Univ. Illinois, Illinois)
,
JUVIK J A
(Univ. Illinois, Illinois)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
4
ページ:
1576-1581
発行年:
1999年04月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)