文献
J-GLOBAL ID:200902100766112605
整理番号:02A0673103
pHに対する酸化還元ポテンシャル(ORP)の関係の視点に立った,人体に好ましい水
Water Desirable for the Human Body in Terms of Oxidation-Reduction Potential(ORP) to pH Relationship.
著者 (5件):
OKOUCHI S
(Hosei Univ., Tokyo, JPN)
,
SUZUKI M
(Hosei Univ., Tokyo, JPN)
,
SUGANO K
(Hosei Univ., Tokyo, JPN)
,
KAGAMIMORI S
(Toyama Medical & Pharmaceutical Univ., Toyama, JPN)
,
IKEDA S
(Hosei Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
67
号:
5
ページ:
1594-1598
発行年:
2002年06月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)