文献
J-GLOBAL ID:200902100845993919
整理番号:98A0031038
肉中の各種脂質と総脂肪定量のための超臨界流体抽出法の開発と通常法との比較
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of lipid classes and total fat in meats and its comparison with conventional methods.
著者 (4件):
BERG H
(Swedish Meat Res. Inst., Kaevlinge, SWE)
,
MAGARD M
(Swedish Meat Res. Inst., Kaevlinge, SWE)
,
JOHANSSON G
(Swedish Meat Res. Inst., Kaevlinge, SWE)
,
MATHIASSON L
(Univ. Lund, Lund, SWE)
資料名:
Journal of Chromatography A
(Journal of Chromatography A)
巻:
785
号:
1/2
ページ:
345-352
発行年:
1997年10月17日
JST資料番号:
C0278B
ISSN:
0021-9673
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)