文献
J-GLOBAL ID:200902101114670513
整理番号:99A0864592
えん下障害用の市販のプレーンヨーグルト及び試食品の粘弾性特性
Viscoelastic Properties of Commercial Plain Yoghurts and Trial Foods for Swallowing Disorders.
著者 (4件):
TAKAHASHI T
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
OGOSHI H
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
MIYAMOTO K
(Rheometric Scientific F.E.Ltd., Tokyo, JPN)
,
YAO M L
(Rheometric Scientific F.E.Ltd., Tokyo, JPN)
資料名:
日本レオロジー学会誌
(Journal of the Society of Rheology, Japan)
巻:
27
号:
3
ページ:
169-172
発行年:
1999年09月15日
JST資料番号:
Z0961A
ISSN:
0387-1533
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)