文献
J-GLOBAL ID:200902101744263380
整理番号:00A0856118
Citrus junos(ユズ)果皮油の定量分析と特徴的フレーバー
Quantitative determination and characteristic flavour of Citrus junos (yuzu) peel oil.
著者 (5件):
SONG H S
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
SAWAMURA M
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
ITO T
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
KAWASHIMO K
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
UKEDA H
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
資料名:
Flavour and Fragrance Journal
(Flavour and Fragrance Journal)
巻:
15
号:
4
ページ:
245-250
発行年:
2000年07月
JST資料番号:
D0041C
ISSN:
0882-5734
CODEN:
FFJOED
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)