文献
J-GLOBAL ID:200902102028449991
整理番号:96A0925344
食品フレーバの微生物生産についての見通し
Prospects for the microbial production of food flavours.
著者 (3件):
FERON G
(INRA(Inst. National de la Recherche Agronomique), Dijon, FRA)
,
BONNARME P
(INRA(Inst. National de la Recherche Agronomique), Dijon, FRA)
,
DURAND A
(INRA(Inst. National de la Recherche Agronomique), Dijon, FRA)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
7
号:
9
ページ:
285-293
発行年:
1996年09月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)