文献
J-GLOBAL ID:200902102056310931
整理番号:02A0244323
ジャガイモ組織をリサイクルした水でブランチングしたときのアスコルビン酸の拡散による損失
Losses by diffusion of ascorbic acid during recycled water blanching of potato tissue.
著者 (4件):
ARROQUI C
(Univ. Publica de Navarra, Pamplona, ESP)
,
RUMSEY T R
(UC Davis, CA, USA)
,
LOPEZ A
(Univ. Politecnica de Cartagena, Cartagena, ESP)
,
VIRSEDA P
(Univ. Publica de Navarra, Pamplona, ESP)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
52
号:
1
ページ:
25-30
発行年:
2002年03月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)