文献
J-GLOBAL ID:200902102068717638
整理番号:02A0662642
高アミロース及びモチ性コムギの粉の生地と製パン特性
Dough and Baking Properties of High-Amylose and Waxy Wheat Flours.
著者 (6件):
MORITA N
(Osaka Prefecture Univ., Sakai, JPN)
,
MAEDA T
(Osaka Prefecture Univ., Sakai, JPN)
,
MIYAZAKI M
(Osaka Prefecture Univ., Sakai, JPN)
,
YAMAMORI M
(National Agriculture Res. Center for Tohoku Region, Iwate, JPN)
,
MIURA H
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
OHTSUKA I
(Kanagawa Univ., Yokohama, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
79
号:
4
ページ:
491-495
発行年:
2002年07月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)