文献
J-GLOBAL ID:200902102245265718
整理番号:01A0346815
スコッチウイスキーの官能表現のための基準化合物に対するいき値の測定
Measurement of Thresholds for Reference Compounds for Sensory Profiling of Scotch Whisky.
著者 (4件):
MONICA LEE K Y
(Univ. Strathclyde, Glasgow, GBR)
,
PATERSON A
(Univ. Strathclyde, Glasgow, GBR)
,
PIGGOTT J R
(Univ. Strathclyde, Glasgow, GBR)
,
RICHARDSON G D
(Scotch Whisky Res. Inst., Edinburgh, GBR)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
106
号:
5
ページ:
287-294
発行年:
2000年09月
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)