文献
J-GLOBAL ID:200902102430949402
整理番号:99A0156885
モチ性大麦粉の代替による小麦粉ドウの粘弾性と製パン性について
Effect of the Substitution of Waxy-barley Flour on the Viscoelastic Properties of Wheat Dough and Bread Making.
著者 (5件):
MORITA N
(Osaka Prefecture Univ., Sakai, JPN)
,
FUJITA S
(Tsu City Coll., Tsu, JPN)
,
DOMON E
(Shikoku National Agricultural Experiment Station, Kagawa, JPN)
,
ANDO H
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
MITSUNAGA T
(Kinki Univ., Nara, JPN)
資料名:
応用糖質科学
(Journal of Applied Glycoscience)
巻:
45
号:
4
ページ:
385-391
発行年:
1998年12月
JST資料番号:
F0614A
ISSN:
1340-3494
CODEN:
OTKAE3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)