文献
J-GLOBAL ID:200902102555982207
整理番号:95A0058326
大豆食品中のイソフラボンとその複合体 抽出条件とHPLC-質量分析による分析
Isoflavones and Their Conjugates in Soy Foods: Extraction Conditions and Analysis by HPLC-Mass Spectrometry.
著者 (3件):
BARNES S
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama)
,
KIRK M
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama)
,
COWARD L
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
42
号:
11
ページ:
2466-2474
発行年:
1994年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)