文献
J-GLOBAL ID:200902103038692840
整理番号:96A0993871
人乳中のビタミンB1,E,リノール酸とリノレン酸,及び免疫グロブリンに与える高周波加熱の影響
The effect of microwave heating on vitamins B1 and E, and linoleic and linolenic acids, and immunoglobulins in human milk.
著者 (4件):
OVESEN L
(National Food Agency, Copenhagen, DNK)
,
JAKOBSEN J
(National Food Agency, Copenhagen, DNK)
,
LETH T
(National Food Agency, Copenhagen, DNK)
,
REINHOLDT J
(Glostrup Univ. Hospital, Glostrup, DNK)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
47
号:
5
ページ:
427-436
発行年:
1996年09月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)