文献
J-GLOBAL ID:200902103060231686
整理番号:96A0717607
減圧貯蔵したウメの硬度保持について
On the Maintenance of Hardness of Ume Fruit Stored under Low Pressure with Hardeners.
著者 (4件):
KANEKO K
(Koriyama Women’s Junior Coll., Fukushima, JPN)
,
OTOGURO C
(Yamanashi Industrial Technol. Center, Yamanashi, JPN)
,
ODAKE S
(Yamanashi Women’s Junior Coll., Yamanashi, JPN)
,
TSUJI K
(Koriyama Women’s Junior Coll., Fukushima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology, International, Tokyo
(Food Science and Technology, International, Tokyo)
巻:
2
号:
2
ページ:
92-96
発行年:
1996年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1341-7592
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)