文献
J-GLOBAL ID:200902103389577389
整理番号:98A0831867
ホエー蛋白質分離物及び加工ホエー蛋白質から調製したゾル及びゲルの性質に及ぼす塩類の影響
Effects of Salts on the Properties of Sols and Gels Prepared from Whey Protein Isolate and Process Whey Protein.
著者 (3件):
KINEKAWA Y
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
FUYUKI T
(Daiichi-Kasei Co., Ltd., Kyoto, JPN)
,
KITABATAKE N
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
81
号:
6
ページ:
1532-1544
発行年:
1998年06月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)