文献
J-GLOBAL ID:200902104612475492
整理番号:97A0396408
生鮮アスパラガス(Asparagus officinalis,L.)の成長と加工中におけるアミノ酸とin vitroでの蛋白質消化性の変化
Amino acids and in vitro protein digestibility changes in green asparagus(Asparagus officinalis, L.) during growth and processing.
著者 (6件):
L<span style=text-decoration:overline>O ́</span>PEZ G
(Univ. Murcia, Murcia, ESP)
,
ROS G
(Univ. Murcia, Murcia, ESP)
,
RINC<span style=text-decoration:overline>O ́</span>N F
(Univ. C<span style=text-decoration:overline>o ́</span>rdoba, Cordoba, ESP)
,
ORTUNO J
(Univ. Murcia, Murcia, ESP)
,
PERIAGO M J
(Univ. Murcia, Murcia, ESP)
,
MART<span style=text-decoration:overline>I ́</span>NEZ M C
(Univ. Murcia, Murcia, ESP)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
29
号:
7
ページ:
617-625
発行年:
1996年10月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)