文献
J-GLOBAL ID:200902104795250907
整理番号:98A0088235
光学的手法を用いた食品周りの熱流の可視化による食品加熱中の伝熱機構の解析 特にモデル系による伝熱データの収集 (すかいらーくフードサイエンス研究所S)
Optical Technique for Visualizing Conduction in Heat Media around Foodstuffs during Heating-Collection of Data on Heat Transfer using Model Systems.
著者 (2件):
長尾慶子
(文教大 女短大)
,
松本幸雄
(大阪府大 農)
資料名:
食に関する助成研究調査報告書
(Annual Report of Study for Food, under the Supporting Program by the Skylark Food Science Institute)
号:
10(1996)
ページ:
93-102
発行年:
1997年10月
JST資料番号:
J1213A
ISSN:
1343-7844
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)