文献
J-GLOBAL ID:200902105006679755
整理番号:94A0273843
日本及び韓国産味噌・醤油の有機酸,遊離糖,遊離アミノ酸,オリゴペプチド
Contents and Compositions of Free Sugars, Organic Acids, Free Amino Acids and Oligopeptides in Soy Sauce and Soy Paste Produced in Korea and Japan.
著者 (8件):
金子憲太郎
(郡山女大 短大)
,
辻匡子
(郡山女大 短大)
,
乙黒親男
(山梨県工技セ)
,
角野猛
(郡山女大 家政)
,
会田久仁子
(郡山女大 短大)
,
佐原こう
(郡山女大 家政)
,
金田尚志
(郡山女大 家政)
,
KIM C-H
(Hanyang Women’s Junior Coll., Soul, KOR)
資料名:
日本食品工業学会誌
(Journal of Japanese Society of Food Science and Technology)
巻:
41
号:
2
ページ:
148-156
発行年:
1994年02月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
0029-0394
CODEN:
NSKGAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)