文献
J-GLOBAL ID:200902105052955686
整理番号:93A0901225
近赤外透過法によるウンシュウミカン糖度の非破壊測定
Nondestructive Determination of Sugar Content in Satsuma Mandarin using Near Infrared (NIR) Transmittance.
著者 (3件):
KAWANO S
(National Food Research Inst. ,Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries, Ibaraki)
,
FUJIWARA T
(Mie Aguriculture Research Center, Mie)
,
IWAMOTO M
(National Food Research Inst. ,Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries, Ibaraki)
資料名:
園芸学会雑誌
(Journal of the Japanese Society for Horticultural Science)
巻:
62
号:
2
ページ:
465-470
発行年:
1993年09月
JST資料番号:
F0626A
ISSN:
0013-7626
CODEN:
EGKZA9
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)