文献
J-GLOBAL ID:200902105334408483
整理番号:00A0960923
ばい煎したコーヒー豆のトリゴネリン,ニコチン酸及びカフェイン量による識別分析
Discriminate Analysis of Roasted Coffee Varieties for Trigonelline, Nicotinic Acid, and Caffeine Content.
著者 (4件):
CASAL S
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
OLIVEIRA M B P P
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
ALVES M R
(ESTG, Viana do Castelo, PRT)
,
FERREIRA M A
(Univ. Porto, Porto, PRT)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
8
ページ:
3420-3424
発行年:
2000年08月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)